Check hier alle The Triple-i Initiative content

Rapper Travis Scott verzorgt soundtrack NBA 2K19

Geplaatst: 16 augustus 2018 12:15
Aangepast: 16 augustus 2018 12:33

Travis Scott kan 'de soundtrack van een NBA 2K-game samenstellen' van zijn bucketlist strepen. De Grammy-genomineerde rapper heeft namelijk de eer gekregen om de soundtrack van NBA 2K19 te verzorgen. Fans fan Travis' deuntjes kunnen dus onder begeleiding van zijn tracks - maar ook die van mede-rappers - naar hartelust dunken.

Travis vindt het zelf ook een hele eer, zoals hij in de onderstaande trailer aan niemand minder dan coverstar LeBron James vertelt. In de rap-community is het niet niks om geassocieerd te mogen worden met een franchise als NBA 2K. Dat de jonge knaap niet alleen te horen is in NBA 2K19, maar zelfs de playlist heeft mogen samenstellen, is dan ook wel een dingetje.

Naast Travis Scott prijken ook artiesten als Fall Out Boy, Cardi B. en Bruno Mars op de playlist. De Spotify playlist is inmiddels al beschikbaar gesteld en is via deze link terug te vinden.

Bron: Persbericht 2K
Patrick Meurs Columnist

Beeldspraak, woordspelingen en voornamelijk flauwe grappen zijn voor Patrick de dagelijkse kost. Deze Brabantse flapuit neemt nooit een blad voor de mond waardoor zijn mening altijd lekker recht voor de raap is. Gamen kan hij niet en dat vindt hij eigenlijk helemaal niet erg. Sterker nog, hij kan er wel om lachen dat hij in de lobby al gesniped wordt.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot NBA 2K19

Series

NBA 2K

Uitgever

2K Sports

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

11 september 2018

Ontwikkelaar

Visual Concepts

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord