Bionic Commando

  • Ontwikkelaar GRIN
  • Eerste releasedatum 25 mei 2009
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Gameliner score

Releasedatum Bionic Commando en meer

Capcom komt de laatste tijd met sterke games zoals Street Fighter IV en Resident Evil 5. Straks kan Bionic Commando zich daar ook aan toevoegen.

Vandaag is er een releasedatum verschenen voor Bionic Commando. Daarnaast zijn ook de releasedata van de PC versie van Resident Evil 5 en Street Fighter IV bekendgemaakt.

Neopets (Wii, DS, PC) - 24 april 2009
MotoGP 08 (Wii) - 24 april 2009
Bionic Commando (Xbox 360, PS3, PC) - mei 2009
Street Fighter IV (PC) - mei 2009
Resident Evil 5 (PC) - mei 2009

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?