Bionic Commando

  • Ontwikkelaar GRIN
  • Eerste releasedatum 25 mei 2009
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Gameliner score

Trophies voor een Bionische game

Bionic Commando wordt opnieuw tot leven geroepen in de remake van de oude klassieker. De game wordt ontwikkeld door Grin, een ontwikkelaar uit Zweden. Bionic Commando verschijnt voor de PC, PlayStation 3 en Xbox 360.

Vandaag is er een lijst met alle Trophies uitgegeven. Het zijn er in totaal 50. Klik hier om de Trophies te bekijken. Kan je niet wachten op deze game en wil je al wat Bionische actie? Download dan Bionic Commando: Rearmed op Xbox Live Marketplace of de PlayStation Store.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?