Releasedatum Call of the Sea onthuld

Geplaatst: 17 november 2020 15:33

De releasedatum van avonturengame Call of the Sea is mogelijk bekend. Er is een datum verschenen op de verkooppagina van de game in de Xbox Store.

Call of the Sea werd een paar maanden geleden onthuld tijdens de Inside Xbox-presentatie in mei. De game volgt het verhaal van Norah die in de jaren dertig de verdwijning van haar man onderzoekt en tijdens haar onderzoek op een mysterieus eiland belandt. Volgens de verkooppagina komt de game op 8 december uit op de Xbox Series X/S en pc. Ook is de game vanaf launch beschikbaar op de Xbox Game Pass. De verkooppagina Call of the Sea is hieronder te bekijken.

onbekend

Call of the Sea komt 8 december uit op de Xbox One, pc en Xbox Series X/S. Ontwikkelaar Out of the Blue heeft de datum nog niet officieel bevestigd.

Bron: Xbox Store

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Call of the Sea

Series

-

Uitgever

Raw Fury

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

8 december 2020

Ontwikkelaar

Out of the Blue

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord