Trailer: Call Of The Sea aangekondigd tijdens Inside Xbox

Geplaatst: 7 mei 2020 17:31
Aangepast: 7 mei 2020 18:22

Tussen de zee van trailers die worden getoond tijdens Inside Xbox vinden we de parel Call Of The Sea. Een nieuwe IP die moet verschijnen op de Xbox Series X.

Ontwikkelaar Raw Fury en developer Out of the Blue komen met de game Call Of The Sea, een avonturen game voor de Xbox Series X en pc. Je speelt als Norah, die de oceaan over reist, op zoek naar haar man, die verdwenen is tijdens een expeditie. Ze komt terecht in een onbekend paradijs, een vergeten en verlaten eiland, waar nog resten zijn van een verdwenen beschaving. Wat heeft deze beschaving te verbergen op het eiland en heeft het iets te maken met de verdwijning van haar man? De trailer is nu te bekijken.

Call Of The Sea staat gepland voor het einde van dit jaar voor de Xbox Series X en PC.

Bron: Inside Xbox

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Call of the Sea

Series

-

Uitgever

Raw Fury

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

8 december 2020

Ontwikkelaar

Out of the Blue

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord