Call of the Sea

  • Ontwikkelaar Out of the Blue
  • Eerste releasedatum 8 december 2020
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Avonturen , Puzzel
  • Gameliner score

Trailer: Call Of The Sea aangekondigd tijdens Inside Xbox

Tussen de zee van trailers die worden getoond tijdens Inside Xbox vinden we de parel Call Of The Sea. Een nieuwe IP die moet verschijnen op de Xbox Series X.

Ontwikkelaar Raw Fury en developer Out of the Blue komen met de game Call Of The Sea, een avonturen game voor de Xbox Series X en pc. Je speelt als Norah, die de oceaan over reist, op zoek naar haar man, die verdwenen is tijdens een expeditie. Ze komt terecht in een onbekend paradijs, een vergeten en verlaten eiland, waar nog resten zijn van een verdwenen beschaving. Wat heeft deze beschaving te verbergen op het eiland en heeft het iets te maken met de verdwijning van haar man? De trailer is nu te bekijken.

Call Of The Sea staat gepland voor het einde van dit jaar voor de Xbox Series X en PC.

BRON Inside Xbox

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?