Releasedatum Disney Lorcana TCG bekendgemaakt

-

Ravensburger en Disney hebben de releasedatum van de trading card game Disney Lorcana bekendgemaakt. Daarnaast zijn ook een aantal details van het eerste seizoen onthuld.

Disney Lorcana is het equivallent van Magic: The Gathering en Pokémon Trading Card Game, maar dan in een Disney jasje. Om dit kaartspel dat grotendeels ook draait om het verzamelen van de kaarten tot een succes te maken, heeft Disney de handen ineen geslagen met Ravensburger. Nu hebben beiden nieuwe details onthuld van de trading card game. Zo is bekendgemaakt dat de releasedatum van het spel deze zomer is en zijn er vast afbeeldingen onthuld. Vanaf de release zijn er zo'n 200 kaarten te verzamelen. Je kunt deze krijgen via diverse packs. De afbeeldingen van zowel de kaarten als het verpakkingsmateriaal van het eerste seizoen kun je hieronder zien.

DIsney Lorcana release 1
DIsney Lorcana release 2
DIsney Lorcana release 3
DIsney Lorcana release 4
DIsney Lorcana release 5
DIsney Lorcana release 6

Disney Lorcana verschijnt eerst in Amerika, Canada, Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Frankrijk. Vanaf 18 augustus is het kaartspel in Nederland verkrijgbaar.

Bron: IGN
Patrick Lamers Mede-eigenaar en Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord