Releasedatum Ereban: Shadow Legacy onthuld

Geplaatst:

Ontwikkelaar Baby Robot Games heeft iets te vieren! De debuutgame van de onafhankelijke gamemaker - genaamd Ereban: Shadow Legacy - kent een releasedatum.

Het is alweer een tijdje geleden dat we iets vernomen hebben van Ereban: Shadow Legacy. De actievolle stealthgame werd destijds onthuld tijdens de Xbox Games Showcase in 2022 en behoorde eerst tot de collectie van uitgever Raw Fury. Baby Robot Games is echter zelf verder gegaan en nu zijn ze klaar om Ereban: Shadow Legacy binnenkort op de pc uit te brengen. In de avonturengame speel je als Ayana. Zij heeft een bijzondere vaardigheid – ze kan namelijk één worden met de schaduwen in de wereld. Dit geeft de protagonist genoeg mobiliteitsopties en manieren om zichzelf stijlvol te verstoppen. Het narratief kent genoeg geheimen en het is aan Ayana om de waarheid te achterhalen, al zal dat niet zonder slag of stoot gaan. Diverse morele dilemma’s vormen de basis van Ereban: Shadow Legacy, maar zoals elke toffe stealthgame kun je de game geheel passief uitspelen.

Ereban: Shadow Legacy is beschikbaar vanaf 10 april op de pc. De console-versie verschijnt later.

Bron: Baby Robot Games
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Ereban: Shadow Legacy

Series

-

Uitgever

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox One, Xbox Series

Releasewindow

10 april 2024

Ontwikkelaar

Baby Robot Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord