Trailer: Ereban: Shadow Legacy aangekondigd

Geplaatst:

De indie-studio Baby Robot Games kondigde tijdens de Xbox & Bethesda Showcase hun eerste game aan. In Ereban: Shadow Legacy draait alles om de schaduwen.

In een wereld vol robots moet het meisje Ayana informatie verzamelen over haar verleden. Het volk waar ze toe behoort, bestaat namelijk niet meer. Door het absorberen van echo's beheers ze de schaduwen, waardoor ze ongezien door de steden kan ronddwalen. Deze vaardigheid is ook geschikt voor het vermoorden van de robots, mocht je daar interesse in hebben. In de trailer heeft Ayana dat in ieder geval wel, want haar mes wordt vaak gebruikt. Een aantal van haar andere krachten zijn ook te zien.

Ereban: Shadow Legacy verschijnt voor de pc en Xbox Series. Een specifieke releasedatum hebben ze niet bekendgemaakt.

Bron: Xbox & Bethesda Games Showcase

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Ereban: Shadow Legacy

Series

-

Uitgever

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox One, Xbox Series

Releasewindow

10 april 2024

Ontwikkelaar

Baby Robot Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord