Lost in Random

  • Ontwikkelaar Zoink!
  • Eerste releasedatum 10 september 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Avonturen
  • Gameliner score

Releasedatum onthuld van Lost in Random

Er is een releasedatum onthuld voor de game Lost in Random. Dit is gebeurd tijdens de EA Play Live-presentatie vanavond.

Lost in Random werd vorig jaar aangekondigd tijdens de EA Play-presentatie. De game volgt het verhaal van twee zussen die door een kwaadaardige koningin en de worp van een dobbelsteen van elkaar gescheiden worden in een donkere sprookjeswereld. Nu is tijdens EA Play Live de releasedatum van de game bekendgemaakt. Lost in Random is vanaf 10 september beschikbaar op alle platformen. Daarnaast zijn er ook nieuwe gameplaybeelden van de game getoond. Deze beelden zijn hieronder te bekijken.

Lost in Random komt 10 september uit op de pc, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch.

BRON EA

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?