Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Lost in Random

  • Ontwikkelaar Zoink!
  • Eerste releasedatum 10 september 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Avonturen
  • Gameliner score

First Impression: Lost in Random

Nadat vorige maand de releasedatum onthuld werd voor Lost in Random, kreeg Patrick de kans om de game te proberen en zijn geluk te testen. In de First Impression van deze game ontdekken we samen met Patrick de donkere wereld waarin de game zich afspeelt. Als je meer van deze game wil zijn, kijk dan zeker even de trailer van Lost in Random die eerder verscheen.

Over auteur Evelien de Geus

Evelien de Geus Als doorgewinterde editor kent Evelien alle shortcuts van edit software uit haar hoofd. Het is dan ook niet zo vreemd dat menig video die online komt op Gameliner, eerst onder handen is genomen door Evelien. Naast het editten van video's, neemt Evelien ook graag met enige regelmaat de controller ter hand. Veel gespeelde games zijn dan League of Legends, Minecraft en De Sims 4. Maar ook voor het opfleuren van haar Animal Crossing: New Horizon eiland draait Evelien haar hand niet om.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?