Releasedatum van Avatar: Frontiers of Pandora - The Sky Breaker onthuld

Geplaatst: 10 juni 2024 22:10
-

Avatar: Frontiers of Pandora kreeg niet veel aandacht van Ubisoft, maar er staan toch twee DLC's op de planning. Tijdens de Ubisoft Forward kregen we dan ook de eerste gameplaybeelden van de eerste DLC te zien. Avatar: Frontiers of Pandora - The Sky Breaker kreeg per direct een releasedatum.

Het gevecht tegen de RDA is nog niet afgelopen. De Na’vi clans zijn druk bezig met het organiseren van een games festival genaamd the Great Games om zo hun vrijheid te vieren. De RDA gooit echter roet in het eten. Daarom mag jij wederom je boog oppakken en samen met je Ikran de lucht in. De RDA heeft geleerd van zijn fouten en zet daardoor nieuwe mechs in, waardoor het niet zo eenvoudig wordt om ze nogmaals te verslaan. Hieronder kun je de korte trailer bekijken. Het is eerder een teaser, maar wel eentje die per direct laat weten dat we volgende maand met de DLC aan de slag kunnen.

Avatar: Frontiers of Pandora - The Sky Breaker verschijnt op 16 juli en is onderdeel van de Season Pass. Je kunt hier onze review van Avatar: Frontiers of Pandora lezen.

Bron: Ubisoft Forward

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Avatar: Frontiers of Pandora

Ontwikkelaar:

Ubisoft

Uitgever:

Ubisoft

Release:

7 december 2023

Pc, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord