Resistance: Retribution

  • Ontwikkelaar Bend Studio
  • Eerste releasedatum 20 maart 2009
  • Platformen PlayStation Portable
  • Gameliner score -

Releasedatum voor Resistance: Retribution

In Resistance: Retribution is het aan jou de taak om het westen van Europa veilig te houden van de Chimera. Dit keer speel je niet met Nathan Hale, de hoofdpersoon uit de vorige PlayStation 3 delen, maar als James Grayson.

Vandaag werd er een releasedatum bekendgemaakt voor deze game. Op 17 maart zullen we Resistance in de trein, bus of WC kunnen spelen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?