Resistance: Retribution

  • Ontwikkelaar Bend Studio
  • Eerste releasedatum 20 maart 2009
  • Platformen PlayStation Portable
  • Gameliner score -

Retribution pakt de draad weer op

Resistance: Retribution komt binnenkort ook bij ons in Nederland uit, en daarom is het wel weer eens goed om te bekijken waar de serie nu eigenlijk over ging. In een nieuwe video wordt het verhaal van Resistance: Fall of Man weer eens grondig uit de doeken gedaan, om daarna over te gaan naar wat de nieuwe Resistance game ons gaat bieden.

Dus als je graag wilt weten wat je binnenkort allemaal te wachten staat, kijk dan vooral de onderstaande video.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?