REPLACED

  • Ontwikkelaar Sad Cat Studios
  • Eerste releasedatum 2023
  • Platformen Pc , Xbox One , Xbox Series
  • Genre Actie , Platform , Indie
  • Gameliner score -

REPLACED uitgesteld vanwege oorlog Oekraïne

De mysterieuze Cyberpunk-game REPLACED blijft nog wat langer mysterieus. De game is namelijk uitgesteld naar het volgende jaar.

De reden voor het uitstel is alles behalve leuk. REPLACED wordt namelijk ontwikkeld door Sad Cat Studios. Veel van de studio's medewerkers komen uit Oekraïne en Belarus. Zoals je je wel kunt voorstellen, hebben zij andere dingen aan hun hoofd gehad dan aan games sleutelen. De oorlog heeft heftige impact gehad op het ontwikkelingstraject. Daarom hebben uitgevers Coatsink en Thunderful Publishing ervoor gekozen om de deadline uit te stellen. Gelukkig is er een zilver randje aan het bericht, want de mensen bij Sad Cat Studios zijn veilig de grens overgegaan.

REPLACED verschijnt in 2023 voor de pc en Xbox-consoles. De game verschijnt tevens op Game Pass.

BRON Sad Cat Studios

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?