Resident Evil 5

  • Ontwikkelaar Capcom Production Studio 1
  • Eerste releasedatum 13 maart 2009
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Horror , Survival , Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Resident Evil VR een jaar exclusief voor de PlayStation VR

Het eerste jaar (12 maanden) is Resident Evil VR exclusief voor de PlayStation VR beschikbaar. Dit blijkt uit een advertentie op Facebook. Dat Resident Evil VR op de PlayStation VR verschijnt wisten wij natuurlijk al, maar uit de advertentie valt op te maken dat deze versie dus ook naar andere VR-systemen komt.

Resident Evil 7 speelt zich af na de gebeurtenissen uit Resident Evil 6. Er is een nieuw hoofdpersonage, genaamd Ethan. Hij is op zoek naar zijn vermiste vrouw en belandt in het landhuis van de familie Baker. Op een aantal aanknopingspunten met vorige Resident Evil-games na bevat Resident Evil 7 een volledig nieuwe set aan karakters.

onbekend

Resident Evil 7 is vanaf 24 januari 2017 verkrijgbaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?