Resident Evil 5

  • Ontwikkelaar Capcom Production Studio 1
  • Eerste releasedatum 13 maart 2009
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Horror , Survival , Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Trailer: Resident Evil 5 en 6 naar Nintendo Switch

Vorige maand hebben we al drie Resident Evil-klassiekers op de Switch mogen verwelkomen, maar dat worden er later dit jaar nog meer. Resident Evil 5 en 6 komen namelijk ook naar de Nintendo Switch.

Nintendo lijkt de Resident Evil-serie helemaal omarmd te hebben op de Switch. Vorige maand mochten we Resident Evil, Resident Evil Zero en Resident Evil 4 al verwelkomen op de console en later dit jaar komen daar nog twee games bij. Tijdens de E3-presentatie van Nintendo werd namelijk een trailer getoond voor Resident Evil 5 en 6. Resident Evil 5 is lokaal met twee man te spelen en Resident Evil 6 ondersteunt co-op tot wel vier spelers. Beide games komen met alle eerder uitgebrachte DLC.

Resident Evil 5 en 6 komen deze herfst naar de Nintendo Switch.

BRON Nintendo

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?