Resistance 2

  • Ontwikkelaar Insomniac Games
  • Eerste releasedatum 28 november 2008
  • Platformen PlayStation 3
  • Gameliner score

Resistance 2 bèta is voor iedereen

Gisteren werd bekendgemaakt dat Resistance 2 een bèta zou krijgen. In eerste instantie werd gedacht dat deze bèta alleen beschikbaar zou zijn voor de mensen die een abonnement op het PlayStation Magazine Qore hebben. Vandaag heeft Insomniac het tegendeel bewezen.

De Resistance 2 bèta zal voor iedereen toegankelijk zijn. Insomniac vertelde ook dat er later meer bekend werd gemaakt. Het is nu in ieder geval zeker dat deze bèta voor iedereen beschikbaar zal zijn.

Resistance 2 zal in de herfst van dit jaar verschijnen voor de PlayStation 3.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?