Titanfall

  • Ontwikkelaar Respawn Entertainment
  • Eerste releasedatum 11 maart 2014
  • Platformen Pc , Xbox 360 , Xbox One
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Respawn stopt met verkoop Titanfall

Respawn heeft aangekondigd te stoppen met het verkopen van de game Titanfall. De ontwikkelaar maakte het nieuws bekend middels een bericht op Twitter.

Titanfall is een first-person shooter die in 2014 uitkwam op de pc en de Xbox. De game werd zeer goed ontvangen en was zeer populair. Nu, zeven jaar na de release, heeft Respawn besloten om de verkoop van de originele Titanfall game stop te zetten. Vanaf 1 maart 2022 verdwijnt de game ook van abonnementsdiensten, zoals de Xbox Game Pass. De servers van de game blijven echter wel live, zodat trouwe fans het nog wel kunnen blijven spelen.

Titanfall is nog tot 1 maart beschikbaar op de Xbox Game Pass.

BRON Twitter

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?