Riot Games kondigt Project A aan

Riot Games kondigde tijdens de jubileum stream een nieuwe game aan, met codenaam Project A.

Project A is een nieuwe tactische shooter die Riot Games aan het ontwikkelen is. Tijdens de jubileum stream heeft Riot Games een korte introductie laten zien van Project A. De game, een competitieve op personages gebaseerd tactische shooter, zal plaatsvinden op aarde in de nabije toekomst. Personages hebben ieder hun eigen unieke krachten om zo het speelveld te beïnvloeden. Opvallend is dat Riot Games een sterke belofte doet om valsspelen actief tegen te gaan door hackers te identificeren en de integriteit van de game zo goed mogelijk te behouden.

Komende tijd zal je nog weinig horen over project A, maar verwacht meer nieuws in 2020.

Over auteur Joy Blank

Joy Blank Onze bundle of Joy is al van kinds af aan besmet met het gevaarlijke game virus. Wat ooit is begonnen met Pokémon op de Gameboy Color is uitgegroeid tot een ware Nintendo indoctrinatie. Wanneer Joy niet aan het gamen is, dompelt ze zich nog dieper in de nerd culture. Manga, anime en alle ins 'n outs van gaming, Joy moet alles weten en meemaken. Laat je niet inpalmen door haar liefelijke gewoontes, Joy maakt namelijk menig Overwatch-tegenstander met de grond gelijk!

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?