Roboquest biedt een arsenaal aan nieuwe wapens

Geplaatst: 15 april 2024 22:02
Aangepast: 16 april 2024 10:02
-

RyseUp Studios en Starbreeze Publishing hebben een nieuwe trailer voor Roboquest uitgebracht. In deze trailer kun je zien wat de nieuwe Arsenal Update allemaal naar de kleurrijke game brengt.

Als je de game hebt gespeeld, dan ben je waarschijnlijk net zo enthousiast als Bram was met de review van Roboquest. Geen boutje of moertje bleef gespaard toen hij zijn tegenstanders tot schroot schoot. Ik heb gehoord dat hij dan ook zo blij was als een kind dat er nu een nieuwe update is uitgebracht. De Arsenal Update brengt maar liefst negen nieuwe wapens naar de shooter en introduceert met personages als Willy Wonder en Burger Bill ook nieuwe NPC's. Op veler verzoek is er een Training Range geïntroduceerd en de minions vallen vanaf nu onder de summon categorie.

Roboquest is beschikbaar voor pc en Xbox Series X|S.

Bron: Starbreeze Publishing
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Roboquest

Ontwikkelaar:

RyseUp Studios

Uitgever:

Starbreeze Studios

Release:

20 augustus 2020

Pc, Xbox One, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord