Suicide Squad: Kill The Justice League

  • Ontwikkelaar Rocksteady Studios
  • Eerste releasedatum 2 februari 2024
  • Platformen Pc , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Avonturen , Third-Person Shooter
  • Gameliner score -

Rocksteady Studios werkt aan Suicide Squad

Rocksteady Studios heeft vandaag op Twitter onthuld dat zij op dit moment bezig zijn met de ontwikkeling van de game Suicide Squad. De officiële onthulling laat niet lang meer op zich wachten.

Dat Rocksteady achter de schermen al een tijdje bezig is met het ontwikkelen van een nieuwe game is geen geheim, maar de meesten gingen er vanuit dat het een nieuwe Batman Arkham game zou worden. Niets blijkt minder waar, want Rocksteady Studios heeft zich de afgelopen periode gestort op de ontwikkeling van de game Suicide Squad. Hiermee blijven ze dus wel binnen het DC-universum, maar stappen ze voorlopig even af van de succesvolle Batman Arkham-games. Wat de game verder in gaat houden en wat voor soort game het wordt horen we binnenkort. Bij de tweet is namelijk een datum geplaatst waarop de game officieel onthuld gaat worden.

Op 22 augustus wordt de game officieel onthuld door Rocksteady Studios.

BRON Twitter

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?