Roguelike deckbuilder As We Descend onthuld

Geplaatst:
Aangepast: 28 maart 2024 19:50

Coffee Stain Publishing - de uitgever achter Deep Rock Galactic, Valheim en Satisfactory - komt in samenwerking met de ontwikkelaar Box Dragon met een nieuwe IP: As We Descend.

As We Descend is een roguelike deckbuilder, waarin spelers de laatste stad van de mensheid moeten verdedigen tegen de gedrochten van de apocalyps. De laatste baken van hopen is trouwens niet je alledaags dorpje. Nee, de stad bevindt zich diep in de kern van de aarde, waar men zich heeft ingegraven om zo een vuist te kunnen maken tegen de vele gevaren die de wereld kent. Naast de combat moeten spelers zich bezighouden met het verzamelen van materialen, het werven van nieuwe troepen en nog veel meer. As We Descend is overigens de debuuttitel van de Zweedse Box Dragon. De studio is opgericht door twee veteranen vanuit Stunlock Studios, namelijk Kevin Chang en Karl Bergström. Daarnaast wordt het team vergezeld door Aleks Nikonov, die eerder werkte bij Riot Games als een 'senior character en environment concept artist'. De studio gaat binnenkort een gesloten beta voor de titel organiseren. Via de bronvermelding kun je je aanmelden om zo de game als eerste te spelen.

As We Descend Box Dragon Coffee Stain 1As We Descend Box Dragon Coffee Stain 1As We Descend Box Dragon Coffee Stain 1As We Descend Box Dragon Coffee Stain 1As We Descend Box Dragon Coffee Stain 1

As We Descend is in ontwikkeling voor de pc.

Bron: Coffee Stain
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot As We Descend

Series

-

Uitgever

Coffee Stain Publishing

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasewindow

NNB

Ontwikkelaar

Box Dragon

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord