Romancing SaGa: Ministrel Song Remastered

  • Eerste releasedatum Onbekend
  • Gameliner score -

Romancing SaGa - Ministrel Song - Remastered trailer

Romancing SaGa: Ministrel Song Remastered werd een tijd terug al aangekondigd, maar nu is er ook een releasedatum bekend. Vandaag, voorafgaand aan dat nieuws, toonde de ontwikkelaar een nieuwe gameplay trailer.

Het vierde deel in de geliefde SaGa-serie, "Romancing SaGa" werd oorspronkelijk uitgebracht in Japan in 1992, en opnieuw als remake in 2005 in Noord-Amerika en Japan. Spelers in Noord-Amerika, Japan en Europa kunnen nu extra nieuwe functies en QOL-updates ervaren met een nieuwe grafische HD-remaster in Romancing SaGa -Minstrel Song- Remastered.

Romancing SaGa: Minstrel Song Remastered komt op 1 december uit voor iOS, Android, PS5, PS4, Switch en Steam.

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?