Saints Row: The Third

  • Ontwikkelaar Volition
  • Eerste releasedatum 15 november 2011
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Gameliner score

Saints Row 3 staat al in de planning

Saints Row 2 is een game geworden waarin veel mensen vonden wat ze in GTA IV nogal misten, namelijk de fun en de over-the-top elementen die de game te bieden had. En voor fans van de serie is er nu goed nieuws, want in een interview met Dan Sutton bleek dat er al werd gewerkt aan het derde deel van Saints Row 3:

"We've already started work on Saints Row 3, and we have a new direction we want to go in with that which we of course can't talk about," Sutton said. "We wrap up a lot in this one. There's no frustration."

Saints Row 3 zal dus een heel andere kant op gaan dan zijn voorgangers Saints Row 2 en Saints Row. Verder wil hij natuurlijk nog geen details geven, en waarschijnlijk zullen die binnenkort ook nog niet komen, al weet je het natuurlijk maar nooit. We houden je in ieder geval op de hoogte.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?