Scott Pilgrim vs. The World keert terug

Geplaatst:
Aangepast: 11 september 2020 17:35

De game Scott Pilgrim vs. The World keert na een lange afwezigheid weer terug naar consoles. Voor deze gebeurtenis is door Ubisoft ook een bijzondere moment uitgezocht.

Scott Pilgrim vs. The World blaast dit jaar namelijk tien kaarsjes uit. Om dit te vieren wordt de game van weleer dus weer teruggebracht en dat naar de huidige generatie consoles. De officiële naam van de heruitgave luidt Scott Pilgrim vs. The World: Complete Edition en bestaat dus niet alleen uit de game zelf, maar ook de uitbreidingen Knives Chau en Wallace Wells. In 2014 werd de game offline gehaald en was hij niet meer beschikbaar om te kopen. Nu, zes jaar later kunnen de liefhebbers toch weer aan de slag met de side-scrolling beat 'em-up.

Scott Pilgrim vs. The World: Complete Edition verschijnt ergens rond de feestdagen van 2020 voor pc, Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One en Google Stadia.

Bron: Ubisoft
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Scott Pilgrim vs. The World: The Game

Series

-

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

-

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

10 augustus 2010

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord