Check hier alle Summer Game Fest 2023 content

Kill la Kill

  • Ontwikkelaar PlatinumGames Inc.
  • Eerste releasedatum 26 juni 2018
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre RPG
  • Gameliner score -

Screenshots: Eerste screenshots Kill la Kill tonen flink wat bloot

Afgelopen zaterdag kondigde Arc System Works Kill La Kill: The Game al aan, maar vandaag verschenen de eerste screenshots. De screenshots hebben weinig om het lijf, de vraag is echter of dat goed of slecht is.

Er is eigenlijk vrij weinig bekend over de game, behalve dat hij gaat verschijnen. Toch had ontwikkelaar Aplus, bekend van Little Witch Acedemia, het gevoel dat ze wat schreenshots moesten tonen. Meer informatie over de game krijgen we pas op de Anime Expo, deze wordt gehouden op 5 juli aanstaande. Voor nu kan je in ieder geval genieten van de screenshots, of niet natuurlijk. I don't judge.

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?