Kill la Kill

  • Ontwikkelaar PlatinumGames Inc.
  • Eerste releasedatum 26 juni 2018
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre RPG
  • Gameliner score -

KILL la KILL-IF heeft nieuwe DLC

KILL la KILL - IF heeft een nieuwe DLC gekregen genaamd: Ultimate Double Naked DTR. De bekende anime KILL la KILL heeft een 3D Arena Fighting videogame gekregen afgelopen juli.

Ontwikkelaar Arc System Works, welke onder andere bekend is van titels zoals Guilty Gear en BLazBlue, kondigde de nieuwe Ultimate Double Naked DTR DLC aan. Deze update is gratis beschikbaar voor iedereen die al trotse eigenaar is van de game. De DLC bevat een robot die bestuurd wordt door Aikurō Mikisugi and Tsumugu Kinagase. Het duo kan met hun robot granaten gooien, sterke aanvallen van dichtbij uitvoeren en van een afstandje schieten.

onbekend

De DLC voor KILL la KILL-IF is nu beschikbaar voor de pc en PlayStation 4 en in november voor de Nintendo Switch.

Over auteur Joy Blank

Joy Blank Onze bundle of Joy is al van kinds af aan besmet met het gevaarlijke game virus. Wat ooit is begonnen met Pokémon op de Gameboy Color is uitgegroeid tot een ware Nintendo indoctrinatie. Wanneer Joy niet aan het gamen is, dompelt ze zich nog dieper in de nerd culture. Manga, anime en alle ins 'n outs van gaming, Joy moet alles weten en meemaken. Laat je niet inpalmen door haar liefelijke gewoontes, Joy maakt namelijk menig Overwatch-tegenstander met de grond gelijk!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?