Assassin's Creed: Liberation HD

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 15 januari 2014
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score

Screenshots: Vergelijk Assassin's Creed Liberation HD met de PS Vita-versie

Ubisoft heeft drie nieuwe screenshots van Assassin's Creed Liberation HD uitgebracht waarin de grafische verschillen tussen de PS Vita-versie en de HD-versie te zien zijn. De HD-versie is uiteraard een stuk scherper, maar ook de kleuren zien er een stuk fraaier uit.

Assassin's Creed: Liberation HD speelt zich af in New Orléans waarin je rol aanneemt van de vrouwelijke Assassin Aveline de Grandpré. Naast betere graphics en geluid bevat de HD-versie ook grotere omgevingen en een aantal bonus missies.

Assassin's Creed: Liberation HD komt 15 januari uit voor de PlayStation 3, Xbox 360 en pc. De HD-versie zal alleen te downloaden zijn en kost 19,99.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?