Assassin's Creed Liberation HD binnenkort onspeelbaar

Geplaatst:

Een populaire Ubisoft-game is binnenkort niet meer speelbaar op de pc. Naast het stopzetten van de online functionaliteiten, kunnen spelers straks Assassin's Creed Liberation HD ook niet meer opstarten via Steam.

Eerder dit jaar werd bekendgemaakt dat Ubisoft de online functionaliteiten voor negentig oude games stopzet. Daarop volgden eerder deze maand nogmaals vijftien oude games, waaronder Far Cry 3, Prince of Persia: The Forgotten Sands en meerdere Assassin's Creed-games. Vandaag kwam naar buiten dat Ubisoft zelfs nog een stapje verder gaat. Niet alleen worden de verkopen van Assassin’s Creed Liberation HD op Steam stopgezet, maar vanaf 1 september is de gehele game zelfs niet meer speelbaar op het platform. Ook mensen die Assassin's Creed Liberation HD voor die datum op Steam gekocht hebben, kunnen de game niet meer opstarten vanaf de eerste dag van september.

Het lijkt er echter niet op dat de geremasterde versie die met Assassin's Creed III Remastered kwam van Steam wordt afgehaald. Wie de game vanaf 1 september dus nog op Steam wil spelen, wordt geforceerd om de Assassin's Creed III-remaster aan te schaffen.

Assassins Creed Liberation HD pc

Assassin's Creed Liberation HD verscheen oorspronkelijk in 2014.

Bron: VGC
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Assassin's Creed: Liberation HD

Series

DiRT

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 3

Releasedatum

15 januari 2014

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord