Assassin's Creed: Liberation HD

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 15 januari 2014
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score

Assassin's Creed Liberation HD binnenkort onspeelbaar

Een populaire Ubisoft-game is binnenkort niet meer speelbaar op de pc. Naast het stopzetten van de online functionaliteiten, kunnen spelers straks Assassin's Creed Liberation HD ook niet meer opstarten via Steam.

Eerder dit jaar werd bekendgemaakt dat Ubisoft de online functionaliteiten voor negentig oude games stopzet. Daarop volgden eerder deze maand nogmaals vijftien oude games, waaronder Far Cry 3, Prince of Persia: The Forgotten Sands en meerdere Assassin's Creed-games. Vandaag kwam naar buiten dat Ubisoft zelfs nog een stapje verder gaat. Niet alleen worden de verkopen van Assassin’s Creed Liberation HD op Steam stopgezet, maar vanaf 1 september is de gehele game zelfs niet meer speelbaar op het platform. Ook mensen die Assassin's Creed Liberation HD voor die datum op Steam gekocht hebben, kunnen de game niet meer opstarten vanaf de eerste dag van september.

Het lijkt er echter niet op dat de geremasterde versie die met Assassin's Creed III Remastered kwam van Steam wordt afgehaald. Wie de game vanaf 1 september dus nog op Steam wil spelen, wordt geforceerd om de Assassin's Creed III-remaster aan te schaffen.

Assassins Creed Liberation HD pc

Assassin's Creed Liberation HD verscheen oorspronkelijk in 2014.

BRON VGC

Over auteur Nils Hoogervorst

Nils Hoogervorst Als het mogelijk was, had onze Nils zich dagelijks gehuld in een Nintendo kloffie. Boze tongen beweren dat Nils zichzelf in slaap neuriet op het deuntje van Super Mario Bros. nadat hij zich in zijn Splatoon-pyjama heeft gestoken en in bed is gaan liggen. Lekker onderuitgezakt zitten gamen voor een groot scherm is er voor Nils echter niet bij, hij prefereert handheld gaming. Wel zo makkelijk, want dan kun je rustig naar de wc zonder dat je je game op pauze hoeft te zetten. Zijn grootste guilty pleasure? Nintendogs + cats!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?