SEGA doet eindelijk Football Manager 25 uit de doeken

-

Het heeft even mogen duren, maar dan heb je ook wat. Football Manager 25 is officieel onthuld door SEGA en kent ook meteen een releasedatum.

Of je nou het seizoen heerlijk bent begonnen als PSV-fan of met kopzorgen zit als hondstrouwe Feyenoorder, één ding is zeker: we blijven van het spelletje houden. Er schuilen hele organisaties achter voetbalclubs en toch denken we het altijd beter te weten. Je kan je gelijk bewijzen in Football Manager 25. Dit is het begin van een nieuw tijdperk voor de voetbalsimulatie-reeks. Ontwikkelaar Sports Interactive is namelijk overgestapt op de Unity Engine. Ze beloven hiermee een authentiekere ervaring te kunnen voorschotelen met diepgaandere gameplaysystemen en een visuele upgrade waar je u tegen zegt. Football Manager 25 kent vele toevoegingen, zoals vrouwenvoetbal, een volledig kloppende Premier League en nog veel meer.

Check hier onze review van Football Manager 2024, het meest recente deel in de gameserie. Ben je meer van het directe voetballen? Check dan hier alles wat je moet weten over EA Sports FC 25.

Football Manager 25 is beschikbaar vanaf 26 november voor de pc, PlayStation-consoles, Xbox-consoles en Netflix Games. De simulatiegame komt overigens vanaf dag één naar Game Pass Ultimate. De Nintendo Switch-versie verschijnt op 3 december.

Bron: SEGA
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Football Manager 25

Ontwikkelaar:

Sports Interactive

Uitgever:

SEGA

Release:

26 november 2024

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS4
XONE
Mob
NSW
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord