Sekiro: Shadows Die Twice

  • Ontwikkelaar FromSoftware
  • Eerste releasedatum 22 maart 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score

Sekiro: Shadows Die Twice wint Game of the Year tijdens The Game Awards

The Game Awards heeft haar beste game van 2019 gekroond. Sekiro: Shadows Die Twice wint Game of the Year.

The Game Awards heeft verschillende prijzen uitgereikt aan verschillende games, maar Game of the Year is toch wel de meest prestigieuze prijs van de avond. De awardshow werd afgesloten met de grootste prijs die er te winnen viel. Een speciaal orkest speelde een muziekstuk tijdens het overzicht van alle genomineerde games. Tussen deze games zaten onder andere Super Smash Bros. Ultimate en The Outer Worlds. Uiteindelijk is Sekiro: Shadows Die Twice er met de award vandoor gegaan.

BRON The Game Awards

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?