Series: Dit is het tweede seizoen van Halo The Series

Geplaatst:
Aangepast: 12 januari 2024 11:23

Halo The Series Season 2 staat voor de deur, dus krijgen we een nieuwe trailer voor onze kiezen. Hierin zien we dat we naar Reach gaan.

Het aankomende tweede seizoen van de Halo live-action serie gaat binnenkort in première en Paramount Plus heeft de nieuwste trailer van de serie vrijgegeven. Hierin wordt onthuld dat Master Chief en de Spartans het gaan opnemen tegen de Covenant op de cruciale planeet Reach. De trailer zet hoog in op de mensen van Reach en laat doorschemeren dat Makee ook een sleutelfiguur is. Scènes tonen Master Chief in de minderheid door Covenant elites, Kai-125 die getuige is van orbitale aanvallen en Captain Jacob Keyes die soldaten inspireert voor een laatste gevecht. Hoewel de serie afwijkt van de gevestigde Halo lore, belooft het de menselijkheid van de Spartanen te verkennen te midden van intense buitenaardse ontmoetingen.

Het tweede seizoen van Halo The Series gaat op 8 februari in première op Paramount Plus.

Bron: Paramount Plus
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord