Series: Dragon Age: Absolution heeft een releasedatum

Geplaatst:
Aangepast: 11 november 2022 11:20

Een nieuwe trailer voor Dragon Age: Absolution heeft de releasedatum van de serie onthuld. De serie wordt gemaakt door Netflix.

De nieuwe animatieserie is een samenwerking tussen BioWare en Netflix en is vanaf volgende maand te bekijken via de streamingdienst. De serie volgt nieuwe personages, die niet bekend zijn uit de games, die de gevolgen trotseren van een misgelopen overval. De nieuwe trailer voor Dragon Age: Absolution laat meer zien van het verhaal, de personages en de cast achter de serie. Netflix belooft dat de nieuwe personages allemaal gebaseerd zijn op Dragon Age lore, dat we bekende rollen en rassen tegenkomen en een aantal 'speciale verrassingen'. De animatieserie bestaat uit zes afleveringen die allemaal ongeveer een half uur duren. BioWare heeft voor het ontwikkelen van de serie samengewerkt met de Koreaanse studio Red Dog Culture House. De studio die ook werkte aan de animatieseries The Witcher: Nightmare of the Wolf en Centuarworld voor Netflix. De streamingdienst is momenteel met meerdere series bezig die gebaseerd zijn op games, zoals Cyberpunk: Edgerunners en een Horizon Zero Dawn-serie.

Dragon Age: Absolution debuteert op 9 december op Netflix en telt zes afleveringen van 30 minuten.

Bron: YouTube

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord