Horizon Zero Dawn

  • Ontwikkelaar Guerrilla Games
  • Eerste releasedatum 1 maart 2017
  • Platformen Pc , PlayStation 4
  • Genre Avonturen
  • Gameliner score

Horizon Zero Dawn Netflix-serie in de maak

Sony heeft laten weten dat ze samenwerken met Netflix om Horizon Zero Dawn om te toveren tot een serie. Het is niet de enige game van Sony waarvan er een serie gaat verschijnen.

Horizon Zero Dawn werd ontwikkeld door de Nederlandse Studio Guerrilla Games en kreeg aan het begin van dit jaar nog een vervolg. Horizon Forbidden West wordt gezien als een waardige opvolger. Het verhaal van Aloy komt nog niet ten einde, want Sony is bezig met een serie over de heldin. Het is nog niet bekend of het verhaal van de games wordt gevolgd en of het een live-action of animatieserie is. Naast Horizon Zero Dawn krijgen de games The Last of Us, God of War en Gran Turismo een eigen serie. Van Ghost of Tsushima wordt dan weer een film gemaakt. Een aantal belangrijke en populaire games van Sony worden dus omgezet naar een tv-serie. Ze zijn niet allemaal op Netflix te bewonderen. Zo verschijnt The Last of Us op HBO en komt God of War waarschijnlijk naar Amazon Prime.

Wanneer de Netflix-serie van Horizon Zero Dawn gaat verschijnen is nog niet bekend. Hetzelfde geldt voor de andere series waar Sony mee bezig is.

BRON Twitter

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?