Horizon Zero Dawn Netflix-serie in de maak

Geplaatst:

Sony heeft laten weten dat ze samenwerken met Netflix om Horizon Zero Dawn om te toveren tot een serie. Het is niet de enige game van Sony waarvan er een serie gaat verschijnen.

Horizon Zero Dawn werd ontwikkeld door de Nederlandse Studio Guerrilla Games en kreeg aan het begin van dit jaar nog een vervolg. Horizon Forbidden West wordt gezien als een waardige opvolger. Het verhaal van Aloy komt nog niet ten einde, want Sony is bezig met een serie over de heldin. Het is nog niet bekend of het verhaal van de games wordt gevolgd en of het een live-action of animatieserie is. Naast Horizon Zero Dawn krijgen de games The Last of Us, God of War en Gran Turismo een eigen serie. Van Ghost of Tsushima wordt dan weer een film gemaakt. Een aantal belangrijke en populaire games van Sony worden dus omgezet naar een tv-serie. Ze zijn niet allemaal op Netflix te bewonderen. Zo verschijnt The Last of Us op HBO en komt God of War waarschijnlijk naar Amazon Prime.

Wanneer de Netflix-serie van Horizon Zero Dawn gaat verschijnen is nog niet bekend. Hetzelfde geldt voor de andere series waar Sony mee bezig is.

Bron: Twitter

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Horizon Zero Dawn

Series

-

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4

Releasedatum

1 maart 2017

Ontwikkelaar

Guerrilla Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord