Series: Halo krijgt een eigen televisieserie

Geplaatst: 15 november 2021 19:50

Naarmate gaming steeds populairder wordt, krijgen steeds meer franchises een eigen serie. Master Chief is zeker een serie waardig en die komt er dan ook. Halo krijgt namelijk zijn eigen serie op Paramount+!

Na The Witcher - die toe is aan zijn tweede seizoen -, Tomb Raider, een serie van The Last of Us, een Uncharted film en vele anderen is het ook de beurt aan Halo om te schitteren op het witte doek. Master Chief krijgt namelijk een eigen serie die zich afspeelt binnen het Halo-universum. De serie is vanaf 2022 exclusief te checken via streamingdienst Paramount+ en verschijnt ergens in 2022. Als we filmdatabase IMDB mogen geloven komen er in totaal negen afleveringen die het avontuur van Master Chief uit de doeken doet. Ook de cast is inmiddels bekend. Pablo Schreiber - bekend van American Gods en Den of Thieves - vervult de rol van Master Chief. Daarnaast schittert Jen Taylor - de stem van Cortana - wederom in de rol van AI-kompaan Cortana.

De televisieserie van Halo verschijnt in 2022 exclusief op streamingdienst Paramount+

Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord