Series: HBO bevestigt komst tweede seizoen The Last of Us

Geplaatst:
Aangepast: 28 januari 2023 11:30

Het voelt een beetje als een open deur intrappen, maar HBO heeft bevestigd dat The Last of Us een tweede seizoen krijgt. Gezien het hele verhaal van Ellie en Joel moeilijk in negen afleveringen te vertellen valt, lag dit alles natuurlijk in de lijn der verwachting, maar het viel uiteraard nog te bezien of de serie zou aanslaan bij het grote publiek.

En aanslaan doet het. De populariteit van The Last of Us verspreidt zich sneller dan het cordycepsvirus, wat zich ook heeft vertaald naar een piek in de verkopen van The Last of Us: Part 1. Ook Bella Ramsey - welke de rol van de grofgebekte doch zeer aandoenlijke Ellie vertolkt - liet eerder al blijken wel oren te hebben naar een seizoen twee. Ook executive producer Craig Mazin en Neil Druckmann vinden het allemaal dikke prima. En geef ze eens ongelijk. Er zijn maar weinig adaptaties die een 97% fresh score op Rotten Tomatoes weten binnen te slepen. En ook Gameliner vindt het de beste adaptatie ooit, dat zal ook vast hebben bijgedragen aan dit besluit.

The Last of Us HBO Max1

Afijn, zien jullie dit, Netflix? Zo had het ook kunnen gaan met Resident Evil, maar jullie besloten keihard van het padje te gaan. Anywho, aanstaande maandag kunnen we door met aflevering drie van negen. Het voelt toch wel fijn om te weten dat het niet over en sluiten is over een paar weken, toch?

Bron: HBO
Patrick Meurs Columnist

Beeldspraak, woordspelingen en voornamelijk flauwe grappen zijn voor Patrick de dagelijkse kost. Deze Brabantse flapuit neemt nooit een blad voor de mond waardoor zijn mening altijd lekker recht voor de raap is. Gamen kan hij niet en dat vindt hij eigenlijk helemaal niet erg. Sterker nog, hij kan er wel om lachen dat hij in de lobby al gesniped wordt.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord