Series: Netflix geeft nieuwe trailer The Witcher Season Two vrij

Toss a coin to your Netflix-account. The Witcher Season Two heeft namelijk een nieuwe trailer ontvangen en we kunnen binnenkort gaan bingewatchen.

De nieuwe trailer werd vrijgegeven door Netflix. Geralt staat weer in de spotlight, gespeeld door Henry Cavill. Hij zegt dat de wereld zich vreemd aan het gedragen is. Het Noorden en het Zuiden zijn verwikkeld in een oorlog en de monsters zijn actief, terwijl ze eigenlijk rond deze periode een winterslaapje zouden moeten houden. De trailer benadrukt dat Ciri een belangrijk figuur is in het tweede seizoen. Ook zien we dat het personage Yennefer kan rekenen op genoeg schermtijd. Bekijk hier onze review van het eerste seizoen van de Netflix-serie The Witcher.

The Witcher Season Two is beschikbaar via Netflix vanaf 17 december.

BRON Netflix

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?