Series: Sonic snelt naar Netflix met Sonic Prime

Geplaatst:
Aangepast: 17 november 2022 20:56

Netflix heeft een nieuwe officiële Sonic Prime trailer vrijgegeven van een nieuwe exclusieve Netflix-serie. Sonic Prime. Sonic Prime is vanaf volgende maand te bekijken op de streamingdienst.

Sonic heeft het er de laatste tijd maar druk mee. Nu is hij wel wat gewend als het aankomt op snelheid, maar de game Sonic Frontiers ligt nog maar net koud in de schappen of de Blue Blur stort zich alweer in het volgende avontuur. Dit keer geen game, maar een serie. Sonic en zijn vrienden slaan de handen ineen om de Shatterverse weer in ere te herstellen in de nieuwe serie Sonic Prime. Middels een nieuwe trailer is de releasedatum van de serie aangekondigd. In de trailer zijn naast Sonic bekende gezichten te zien als Tails, Amy, Knuckles en Dr. Eggman.

Sonic Prime is vanaf 15 december exclusief te zien via Netflix.

Bron: Netflix
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord