Trailer: Check de laatste epische Sonic Frontiers trailer

Geplaatst:

Sonic Frontiers is bijna uit en Sonic Team pakt nog even uit met een laatste Sonic Frontiers-trailer. Deze trailer heet Showdown en laat ons zien waar de game om draait.

Met de aankondiging van Sonic Frontiers was de wereld verdeeld in twee kampen. Fans van de Sonic-franchise vonden het tegenvallen en wilden geen "open wereld" 3D-Sonic game zien. Aan de andere kant stonden de mensen die geen Sonic-fans zijn en die het eigenlijk zelfs minder erg vonden. Inmiddels zijn we bijna een jaar en een flink aantal trailers verder. We weten ondertussen een stuk meer van Sonic Frontiers en nog steeds schijnen veel fans nog niet te zijn overgehaald om de game aan te gaan schaffen. SEGA en Sonic Team hebben daarom een laatste trailer van Sonic Frontiers voor de release na het weekend eruit gepompt om je ervan te overtuigen dat Sonic Frontiers de moeite waard gaat zijn. Zo zien we in deze trailer niet alleen hoe de Blue Blur zijn vijanden naar het andere rijk slaat, schopt en spin dasht, maar we zien ook hoe hij de kracht van de Chaos Emerald gebruikt om in Super Sonic te veranderen. Ook zien we Tails, Amy en Knuckles voorbijkomen en lijkt het erop dat de infame fishing minigame met Big the Cat ook in de game zit. Nou, als dat je niet overhaalt, dan weet ik het ook niet meer.

Sonic Frontiers verschijnt 8 november voor de pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series en Nintendo Switch.

Bron: SEGA
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Sonic Frontiers

Series

Sonic

Uitgever

SEGA

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

8 november 2022

Ontwikkelaar

Sonic Team

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord