Trailer: Sonic schittert in open wereldgame Sonic Frontiers

Geplaatst:
Aangepast: 10 december 2021 14:25

De Blue blur keert terug in een nieuwe IP. The Game Awards 2021 had namelijk een primeurtje te pakken met de aankondigingstrailer van Sonic Frontiers. De nieuwe game komt in 2022 te verschijnen en bevat voor het eerst open-zone gebieden.

Het is alweer even geleden dat Sonic mocht schitteren in een nieuwe IP, maar daar komt in 2022 een einde aan. Sonic maakt namelijk een (hopelijk) triomfantelijke terugkeer in Sonic Frontiers. De nieuwe game beschikt over open wereld elementen waarin Sonic met een noodvaart doorheen kan rennen. Deze open-zone gebieden voegen meerdere werelden samen en moet meer nadruk leggen op vrijheid. Na een matige review van Sonic Colors Ultimate is Sonic toe aan een opmars. Een nieuwe 3D Sonic-game blijft spannend, maar onderstaande trailer ziet er veelbelovend uit!

Sonic Frontiers verschijnt eind 2022 voor de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en pc.

Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Sonic Frontiers

Series

Sonic

Uitgever

SEGA

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

8 november 2022

Ontwikkelaar

Sonic Team

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord