Shovel Knight-ontwikkelaar werkt aan 3D-game

Na de recente release van Shovel Knight Dig blijkt dat Yacht Club Games, de ontwikkelaar van deze indie-franchise, geen luchtje is gaan scheppen als het gaat om het maken van nieuwe games. Ze zijn momenteel bezig met een 3D-game.

In een recent interview met Shovel Knight-ontwikkelaar Justin Roiland komt naar voren dat Yacht Club Games bezig is met het maken van een onaangekondigde 3D-game. Hier zou volgens hem al vijf tot zes jaar aan gewerkt zijn. Verdere details wilde hij nog niet geven. Het interview is hier te bekijken. Ook geeft Justin Roiland zijn visie op de Gameboy Color-achtige action-adventure game Mina the Hollower. Hij vermeldt dat deze game inspiratie haalt uit Link's Awakening.

Het interessantst lijkt toch echter de onaangekondigde 3D-game te zijn. Onduidelijk is of het hier gaat om een 3D-schepavontuur of een compleet andere game. Hoe kijk jij aan tegen een potentiële Shovel Night in 3D? Laat het ons weten! Bekijk hier onze review van Shovel Knight Dig.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?