Showgunners ontvangt gratis Security Breach DLC

Geplaatst:

De strategiegame Showgunners heeft dit weekend een gratis DLC gekregen. Met Security Breach worden er nieuwe levels toegevoegd die meer inzicht geven over de Omega Tower.

De security Breach DLC is een nieuw hoofdstuk, waarin je de Omega Tower bezoekt om de geheimen van de Omega Corporation te ontmaskeren. Om je een handje te helpen zijn er zes nieuwe wapens toegevoegd, waardoor elk personage er een kan dragen. In de gevechten ga je ook een nieuwe vijand tegenkomen. De Stalker doet precies wat je verwacht als je de naam hoort. Hij kan verdwijnen om vervolgens naast je personage te verschijnen. De Security Breach DLC is gratis te downloaden en is een bedankje aan de fans van de game. In onze review van Showgunners kun je meer lezen over de brute realityshow.

Showgunners Security Breach DLC 1Showgunners Security Breach DLC 1Showgunners Security Breach DLC 1Showgunners Security Breach DLC 1

Showgunners en de Security Breach DLC zijn beschikbaar voor de pc.

Bron: Steam

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Showgunners

Series

-

Uitgever

Good Shepherd Entertainment

Reviewscore

Platforms

Pc

Releasedatum

2 mei 2023

Ontwikkelaar

Artificer

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord