Silent Hill: Homecoming

  • Ontwikkelaar Double Helix Games
  • Eerste releasedatum 27 februari 2009
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre Horror , Survival
  • Gameliner score

Silent Hill: Homecoming presenteert cover

De packshot van Silent Hill: Homecoming is vandaag vrijgegeven. In deze game, die in november uitkomt voor de PlayStation 3, Xbox 360 en pc, wordt het verhaal van Alex Shepherd verteld. Hij is een oorlogsveteraan en gaat in de game op zoek naar zijn broer, die sinds een tijdje spoorloos verdwenen is.

Tijdens de toch hoopt hij natuurlijk zijn broer terug te vinden, maar dat wordt hem moeilijk gemaakt door de meest verschrikkelijke situaties waarin hij terecht komt...

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?