Silent Hill: Homecoming

  • Ontwikkelaar Double Helix Games
  • Eerste releasedatum 27 februari 2009
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre Horror , Survival
  • Gameliner score

Silent Hill: Homecoming uitgesteld

Silent Hill: Homecoming is reeds uitgekomen in Amerika en Japan. In Europa zou hij op 21 november in de winkels komen te liggen. Konami heeft vandaag een uitstel voor de game bekendgemaakt.

De reden voor dit uitstel is onbekend. De game is uitgesteld tot februari 2009. Dan verschijnt hij voor de PlayStation 3 en Xbox 360.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?