Silent Hill maker Keiichiro Toyama verlaat Sony

Geplaatst: 4 december 2020 08:37
Aangepast: 30 juni 2021 15:47

Silent Hill maker Keiichiro Toyama heeft Sony verlaten om een nieuwe studio te vormen. De nieuwe studio heet Bokeh Game Studio en hij werkt samen met ontwikkelaars van Gravity Rush en The Last Guardian.

Toyama werkte al 20 jaar voor PlayStation, maar heeft nu toch besloten om voor zichzelf te beginnen, samen met een paar oude collega's. De nieuwe studio deelde onlangs een video waarin ze hun redenen delen om voor zichzelf te beginnen met Bokeh Game Studio. De ontwikkelaars die met Toyama samenwerken zijn onder andere The Last Guardian producer Kazunobu Sato en Gravity Rush hoofd ontwerper Junya Okura. Naast de Silent Hill games was Tomoya producer bij Siren en Gravity Rush. 'Als eerste wil ik de verwachtingen van onze fans in vervulling brengen', legt Tomoya uit. 'Maar daarnaast wil ik ook terug naar het gevoel van plezier dat ik ervaar tijdens het creëren van games. Ik wil dat gevoel delen met de spelers'. Er is nog geen informatie gegeven over de projecten waar de studio mee aan de slag gaat.

De video van Bokeh Game Studio verscheen op 3 december.

Bron: Gamesradar

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Silent Hill

Series

Silent Hill

Uitgever

Konami

Reviewscore

-

Platforms

Nintendo Game Boy Advance, PlayStation

Releasedatum

1 augustus 1999

Ontwikkelaar

Team Silent

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord