Konami teaset nieuwe game in nieuwjaarsgroet

Geplaatst: 3 januari 2023 09:10
-

Konami heeft meerdere dingen geteased in een nieuwsjaargroet, met onder andere een nieuwe game. De nieuwjaarsgroet verscheen in het Japanse game magazine Famitsu.

Konami had vorig jaar al de nodige onthullingen. Zo toonde Konami de eerste beelden van Silent Hill F samen met een aankondiging van een Silent Hill 2 remake van Bloober Team. Annapurna werkt ook aan een project genaamd Silent Hill: Townfall en is Konami bezig met de interactieve film Silent Hill: Ascension. Toch lijkt Konami nog meer plannen te hebben voor het nieuwe jaar. In een nieuwsjaarsgroet in Famitsu met andere Japanse ontwikkelaars teaset het gamebedrijf meerdere dingen. Zo zegt Konami dat het bedrijf bezig is met verschillende 'power-ups' en een nieuwe ontwikkeling binnen een bekende franchise. Dit met als doel om een grote sprong voorwaarts te maken in het jaar van het konijn, die dit jaar plaatsvindt in de Chinese dierenriem. Daarnaast zegt Konami ook dat er een nog niet onthulde game achter de schermen diep in ontwikkeling is.

Silent Hill Bloober Team

Wat de nieuwe game en 'power-ups' precies zijn is nog onbekend, maar misschien onthult Konami dit jaar meer informatie. Dus houdt onze website vooral in de gaten voor updates!

Bron: Famitsu

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Silent Hill

Ontwikkelaar:

Team Silent

Uitgever:

Konami

Release:

1 augustus 1999

-

Nintendo Game Boy Advance, PlayStation

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord