Bloober Team werkt toch niet aan nieuwe Silent Hill

Geplaatst:

De droom is dood. In een recent interview met IGN heeft de chief marketing officer (CMO) van Bloober Team, Tomasz Gawlikowski, bevestigd dat de studio momenteel niet werkt aan een nieuwe Silent Hill-game.

Veel gamers sprongen vorige maand een gat in de lucht toen het gerucht dat Konami en Bloober Team aan een nieuwe Silent Hill-game werkten de ronde deed. Eerder werd namelijk al bekend dat Bloober Team werkt aan een horror-franchise van een bekende uitgever. Er gingen rond die tijd al geruchten over de aankondiging van een Silent Hill-reboot. Zou Silent Hill dan een eindelijk een comeback maken? Waarschijnlijk niet, zo blijkt nu. In ieder geval niet bij Bloober Team. In een interview geeft Tomasz Gawlikowski, CMO van het Poolse Bloober Team, aan dat het team momenteel werkt aan twee nieuwe titels. Van deze twee games, is er volgens hem geen enkele gebaseerd op de geruchten die de laatste tijd online circuleren. Daarmee wordt de grafsteen van Silent Hill nog een stukje dieper in de grond geduwd.

onbekend

Een schrale troost: mocht je de laatste Silent Hill-game, Silent Hill Downpour, nog niet gespeeld hebben, die is nu verkrijgbaar voor de PlayStation 3 en Xbox 360.

Bron: IGN
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Silent Hill

Series

Silent Hill

Uitgever

Konami

Reviewscore

-

Platforms

Nintendo Game Boy Advance, PlayStation

Releasedatum

1 augustus 1999

Ontwikkelaar

Team Silent

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord