Silent Hill

  • Ontwikkelaar Team Silent
  • Eerste releasedatum 1 augustus 1999
  • Platformen Nintendo Game Boy Advance , PlayStation
  • Genre Horror , Survival
  • Gameliner score -

Bloober Team werkt toch niet aan nieuwe Silent Hill

De droom is dood. In een recent interview met IGN heeft de chief marketing officer (CMO) van Bloober Team, Tomasz Gawlikowski, bevestigd dat de studio momenteel niet werkt aan een nieuwe Silent Hill-game.

Veel gamers sprongen vorige maand een gat in de lucht toen het gerucht dat Konami en Bloober Team aan een nieuwe Silent Hill-game werkten de ronde deed. Eerder werd namelijk al bekend dat Bloober Team werkt aan een horror-franchise van een bekende uitgever. Er gingen rond die tijd al geruchten over de aankondiging van een Silent Hill-reboot. Zou Silent Hill dan een eindelijk een comeback maken? Waarschijnlijk niet, zo blijkt nu. In ieder geval niet bij Bloober Team. In een interview geeft Tomasz Gawlikowski, CMO van het Poolse Bloober Team, aan dat het team momenteel werkt aan twee nieuwe titels. Van deze twee games, is er volgens hem geen enkele gebaseerd op de geruchten die de laatste tijd online circuleren. Daarmee wordt de grafsteen van Silent Hill nog een stukje dieper in de grond geduwd.

onbekend

Een schrale troost: mocht je de laatste Silent Hill-game, Silent Hill Downpour, nog niet gespeeld hebben, die is nu verkrijgbaar voor de PlayStation 3 en Xbox 360.

BRON IGN

Over auteur Nils Hoogervorst

Nils Hoogervorst Als het mogelijk was, had onze Nils zich dagelijks gehuld in een Nintendo kloffie. Boze tongen beweren dat Nils zichzelf in slaap neuriet op het deuntje van Super Mario Bros. nadat hij zich in zijn Splatoon-pyjama heeft gestoken en in bed is gaan liggen. Lekker onderuitgezakt zitten gamen voor een groot scherm is er voor Nils echter niet bij, hij prefereert handheld gaming. Wel zo makkelijk, want dan kun je rustig naar de wc zonder dat je je game op pauze hoeft te zetten. Zijn grootste guilty pleasure? Nintendogs + cats!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?