Silent Hill

  • Ontwikkelaar Team Silent
  • Eerste releasedatum 1 augustus 1999
  • Platformen Nintendo Game Boy Advance , PlayStation
  • Genre Horror , Survival
  • Gameliner score -

Gerucht: Silent Hill reboot wordt mogelijk 4 juni aangekondigd

De Silent Hill reboot waar al veel geruchten over rondgaan, wordt mogelijk tijdens het PS5 event op 4 juni onthuld. Het gerucht werd de wereld in gebracht door de welbekende leaker AestheticGamer.

Volgens dit gerucht zou tijdens het next-gen evenement van Sony deze donderdag een nieuwe Silent Hill game bekend worden gemaakt. Toch wel een verrassing, aangezien Konami stug volhield dat Silent Hill niet terugkomt. AestheticGamer postte dit gerucht op zijn Twitter-kanaal. Naast het inwijden van hun nieuwe console, liet Sony weten dat er ook een aantal games worden aangekondigd die uitkomen voor de PlayStation 5, en de Silent Hill reboot zou er hier één van zijn. De game wordt volgens geruchten ontwikkeld door Japan Studios. Deze studio liet weten dat ze 'opgewonden zijn om het bekendmaken van hun nieuwe project'. Daarom lijkt het erop dat de aanvulling op de bekende horror-gameserie deel uit gaat maken van het PS5 evenement.

Het next-gen evenement van Sony vindt plaats op 4 juni 2020.

BRON Gamesradar

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?