Skul: the Hero Slayer komt naar de console

Geplaatst:

De roguelike platformer Skul: The Hero Slayer komt naar de consoles deze zomer. Dit werd bekendgemaakt tijdens de Nintendo Indie World Showcase.

Skul: The Hero Slayer is een roguelike over een skelet die een aantal slechte mensen moet opruimen. De game heeft een pixel-art stijl en komt deze zomer naar de consoles. De game is al langer beschikbaar voor de PC via Steam, maar over een paar maanden kun je hem ook spelen op de Nintendo Switch. Op Steam krijgt de game erg positieve recensies van spelers en doet het ondanks de grote concurrentie van games als Hades erg goed. De kenmerken waarmee Skul: The Hero Slayer eruit springt, zijn de uitdagende mechanics en verslavende gameplay. Daarnaast kun je Skul verschillende hoofden geven, die elk hun eigen vaardigheden en aanvallen hebben. De game is ontwikkeld door SouthPAW en uitgegeven door NEOWIZ.

Skul: The Hero Slayer komt deze zomer naar de Nintendo Switch.

Bron: Nintendo Indie World Showcase

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Skul: The Hero Slayer

Series

-

Uitgever

NEOWIZ

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

19 februari 2020

Ontwikkelaar

SouthPAW Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord