Hades

  • Ontwikkelaar Supergiant Games
  • Eerste releasedatum 6 december 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Indie , Dungeon Crawler , Roguelike
  • Gameliner score

Hades komt uit Early Access, verkoopt één miljoen

Hades heeft naast een zeer positieve persreceptie ook mooie verkoopnummers behaald. Supergiant Games laat dit weten via de onderstaande tweet.

Opvallend aan deze cijfers is dat meer dan 700.000 spelers de game hebben aangeschaft in Early Access. Supergiant Games betoogt hun dank aan de fans. Zij geven aan dat ze gekozen hebben voor Early Access, omdat ze wilde dat de speler invloed hadden op de ontwikkeling. Volgens Supergiant Games was de game nooit zo goed geworden zonder de hulp van de fans. Binnen twee jaar tijd heeft Hades meer dan één miljoen exemplaren verkocht. Bekijk hier de aankondigingstrailer van Hades tijdens The Game Awards.

Hades is nu beschikbaar voor de pc en Nintendo Switch.

BRON Twitter

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?