Hades komt uit Early Access, verkoopt één miljoen

Geplaatst:
Aangepast: 21 september 2020 17:12

Hades heeft naast een zeer positieve persreceptie ook mooie verkoopnummers behaald. Supergiant Games laat dit weten via de onderstaande tweet.

Opvallend aan deze cijfers is dat meer dan 700.000 spelers de game hebben aangeschaft in Early Access. Supergiant Games betoogt hun dank aan de fans. Zij geven aan dat ze gekozen hebben voor Early Access, omdat ze wilde dat de speler invloed hadden op de ontwikkeling. Volgens Supergiant Games was de game nooit zo goed geworden zonder de hulp van de fans. Binnen twee jaar tijd heeft Hades meer dan één miljoen exemplaren verkocht. Bekijk hier de aankondigingstrailer van Hades tijdens The Game Awards.

Hades is nu beschikbaar voor de pc en Nintendo Switch.

Bron: Twitter
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Hades

Series

-

Uitgever

Supergiant Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

6 december 2018

Ontwikkelaar

Supergiant Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord